Vis dine arrangementer på flere hjemmesider i lokalmedier, i mail og på sociale medier med kun én indtastning

Kommunikation skal være simpelt

Hos Ringkøbing-Skjern Kommune hører vi tit fra folk, der afholder arrangementer, at det er svært eller dyrt at få andre til at høre om deres arrangementer.

Planlægning skal være simpelt

Vi hører også fra folk, som skal planlægge en aktivitet og som gerne vil undgå, at afholde det på et uheldigt tidspunkt, hvor noget andet vigtigt skulle finde sted.

Det skal være nemt, at få et overblik

Og så bliver vi selvfølgelig spurgt fra tilflyttere, turister, og alle os der bor her, ”hvad sker der egentlig i området?”.

Derfor har vi valgt at én løsning, der kan hjælpe dig til både at planlægge, kommunikere og finde arrangementer. Den løsning er Kultunaut.dk, som er en side, hvor du gratis kan oprette arrangementer, og samtidig dele arrangementet på sociale medier, mail, lokalmedier, og flere andre hjemmesider. Alt det kan du læse om på siderne herunder.  

Kort om Kultunaut

Kultunaut har 650.000 årlige arrangementer på deres side, 5.700 af dem er i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Halvdelen af arrangementerne indtastes af brugerne på Kultunaut.dk. Det viser vi dig, hvordan du gør i vejledningen herunder.

Den anden halvdel henter Kultunaut automatisk fra sider som ticketmaster.dk

Kultunaut har 250.000 unikke brugere i måneden fordelt jævnt i Danmark og siden eksponerer derudover deres data til over 200 samarbejdspartnere i hele landet.

Kvalitetssikring

Et team gennemgår arrangementerne for at undgå dubletter, reklamer, stødende indhold og for at sikre at kortindtastningerne kan verificeres.

Kultunaut - synliggørelse af arrangementer flere steder med kun én indtastning - gratis og enkelt

Når du indtaster arrangementer på Kultunaut.dk er de synlige på Kultunaut.dk, men også på mange andre platforme.

  • På Ringkøbing-Skjern Kommunes ”Det Sker” side og på Kulturspot
  • Infoskærme rundt om i kommunen.
  • Havneguide.dk hvor bl.a. Hvide Sande, Ringkøbing, Stauning og Bork havne vises.
  • Diverse trykte og digitale medier herunder Jysk-Fynske Medier, som finder og deler arrangementer fra kultunaut.dk
  • Du kan nemt få dit arrangement delt på sociale medier, til din maillingliste, eller på din hjemmeside uden at skulle indtaste arrangementsoplysningerne igen.

Vejledning til brug af Kultunaut- Klik Her

Sådan fungerer Ringkøbing-Skjern Kommunes ”Det Sker” side

På Ringkøbing-Skjern Kommunes side ”Det Sker”, kan du vælge at se forskellige arrangementer.

Sted
Du kan indstille søgningen efter hvilke af de fem Hovedbyer, arrangementet er tættest på

Tid
Du kan vælge om du vil se arrangementerne for en bestemt dag, for den kommende uge, måned eller alle indtastede arrangementer. Arrangementer vil altid blive vist i rækkefølge med det arrangement, der afholdes først ovenover de arrangementer, som afholdes senere.

Arrangementstype
I Ringkøbing-Skjern Kommunes kalender ser du i udgangspunktet alle arrangementer uanset type. Men du kan også vælge, hvilke type arrangementer du vil have vist. (Foredrag, film, etc.).
Vi arbejder løbende på at sikre, at den visning, som besøgende ser når de klikker ind på siden er relevant for flest mulige borgere. Derfor vil vi somme tider tage bestemte typer arrangementer fra forsiden, og i stedet give arrangementet deres egen type øverst på siden.
Det betyder, at brugeren ikke automatisk ser disse arrangementer, men samtidig er det nemt for brugeren at få vist arrangementerne med et enkelt klik.
Eksempelvis har vi valgt at give gudstjenester deres egen arrangementstype. Hvis ikke vi gjorde det, ville 95% af arrangementerne på siden være gudstjenester. På den måde ville det blive svært for andre arrangører, at få vist deres indhold. Nu har gudstjenesterne i stedet fået en plads øverst på siden, så besøgende med et enkelt klik kan se, hvilke gudstjenester der afholdes i vores kommune.