• Brug sociale medier strategisk og effektivt

  Kursus

  Sociale medier som fx Facebook og LinkedIn er særdeles effektive kommunikationskanaler – også for frivillige foreninger.

  Dette 6-timers kursus giver et solidt overblik og indblik i de sociale mediers forunderlige verden og idéer til, hvordan I kan bruge dem strategisk og til gavn for foreningens sag. I løbet af kurset får I udarbejdet udkast til jeres egne social-medie-strategi. 

  Kurset er især målrettet bestyrelsesmedlemmer og andre ildsjæle i foreninger, der udfører frivilligt socialt arbejde - men alle er velkomne. Underviser: Jeannette Refstrup, Kommunikationsbureauet StrupStrup®

  Dato: Torsdag d. 8. september 2022 kl. 16:00 til 22:00,   Sted: FrivilligVest Ranukelvej 1-3, 6900 Skjern   

  Tilmedlingsfrist: 5. September kl.12 på: https://frivilligvest.nemtilmeld.dk/62/ 

  læs mere
  Oprettet: 10.08.2022
 • Ukrainske Flygtninge

  Er din forening medlem af DGI har I mulighed for at søge midler til ukrainske flygtninge fra puljen Foreningsliv for alle

  læs mere
  Oprettet: 04.05.2022
 • Lokaletilskud under nedlukning

  Kære foreninger
   
  Det er jo en helt usædvanlig situation vi er vidne til i disse uger. Det påvirker os alle, og der er mange, der er udfordrede på deres virksomhed og levebrød. 
  Dette gælder også foreningslivet, hvor alle aktiviteter nu er lukket ned. Det betyder bl.a., at de faciliteter I, i foreningerne benytter jer af til daglig, er stærkt udfordrede på økonomien. Mange steder er de ansatte blevet midlertidigt afskedigede, men der er stadig en lang række grundudgifter, som skal betales og økonomien er presset.
  læs mere
  Oprettet: 19.03.2020
 • Café møder

  Driller Foreningsportalen, stadigvæk lidt?

  Så har du mulighed for at komme til Café møde og få lidt hjælp med foreningsportalen. 
  Der vil de forskellige dage være medarbejdere fra fritidsområdet tilstede som kan hjælpe med at indberette via foreningsportalen.

  I kan enten bare dukke op de forskellige dage, eller tilmelde jer via "Kurser og Events". 

  læs mere
  Oprettet: 17.02.2020
 • Kultur og Fritidsudvalget har fået præsenteret Foreningsportalen

  I forbindelse med Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 14. januar 2020, blev den nye foreningsportal præsenteret for udvalget.

   

  læs mere
  Oprettet: 13.01.2020
 • Foreningsområdet får egen platform

  Fra februar 2020 vil foreningsområdet i Ringkøbing-Skjern Kommune, få sin egen digitale indgang til afregninger, ansøgninger og bookinger.

  Til en begyndelse vil fritidsområdet og de foreninger som får tilskud på baggrund af folkeoplysningsloven blive tilknyttet, på sigt kommer endnu flere områder på systemet.

  læs mere
  Oprettet: 05.11.2019