Rekrutter frivillige 15. april og 6. maj

Oprettet: 02.02.2023

Basarerne finder sted lørdag den den 15. april i Ringkøbing og lørdag den 6. maj i Videbæk.

Det kræver forberedelse at rekruttere frivillige

Ringkøbing-Skjern Kommune har før afholdt frivilligbasar med foreningslivet. Nogle foreninger finder mange nye frivillige til vores frivilligbasarer. De foreninger forbereder sig på en ganske særlig måde. Derfor vil Ringkøbing-Skjern Kommunes Frivillighedskoordinator hjælpe de tilmeldte foreninger, med at blive klar til frivilligrekrutteringsdagene, så de får mest muligt ud af at tage med.

Hvis foreningerne kommer velforberedte, så kan de finde nye frivillige for vi ved, at 79 procent af kommunens borgere, er åbne for at engagere sig (mere) i frivilligt arbejde. Det der kan motivere dem til at lave (mere) frivilligt arbejde er, at det er en sag, de brænder for, at de får et socialt netværk ved at være med, og at de bliver spurgt personligt, om ikke de vil være med. Det viser kommunens borgerpanelundersøgelse (se undersøgelsen på linket her).

Fakta:

  • Se borgerpanel-undersøgelsen om borgernes syn på frivilligt arbejde her.

  • Frivilligbasarerne foregår lørdag den lørdag den 15. april i Ringkøbing og lørdag den 6. maj i Videbæk

  • Interesserede foreninger tilmelder sig ved at skrive til emil.sig@rksk.dk eller ringe på mobilnummer 2090 2686. Af hensyn til forplejning skal man skrive, hvor mange der kommer fra foreningen.

  • Hver basar har plads til 25 forskellige foreninger fra lokalområdet.

  • Hvis man som forening ikke selv kan deltage, er det muligt være repræsenteret ved at gå sammen med lignende foreninger og deles om en stand.

Denne besked er relevant indtil: 07.05.2023