Videbæk Skytteforening

Beskrivelse

Vil du gerne prøve at skyde? Så mød op i Videbæk Skytteforenings  lokaler i kælderen i Videbæk Idræts- og Fritidscenter for at høre mere om skydning og for at prøve at skyde. Første gang kan du skyde gratis. Herefter kan du skyde yderligere 2 gange mod betaling, før du vælger om du vil være medlem. Du skal medbringe billedlegitimation eller 2 andre typer legitimation for at du kan få lov til at skyde. Dette gælder både børn og voksne. Baggrunden for dette bandepakke 3, hvor politikkerne har besluttet at alle der ønsker at skyde skal registreres.

Skydning for alle

Skydning er en af de idrætsgrene, hvor du kan gå lige ind fra gaden og deltage uanset alder, køn og fysiske præstationer. Skydning er ikke kun for drenge, da piger har lige så gode forudsætninger for at skyde. Børn med ADHD kan med succes gå til skydning, da skydning er en sport, hvor man lærer at opøve koncentrationen. 

Vi har ikke faste regler for hvornår man er egnet til at begynde at skyde, da det afhænger af om man er moden til at kunne modtage en besked og forstå sikkerhedsreglerne. Normalt kan man begynde at skyde riffel fra man er 6 år og pistol fra man er 8 år. ALLE nye pistolskytter begynder med at skyde luftpistol, indtil de har bevist, at de både kan overholde sikkerhedsreglerne og ramme skiven. 

Sikkerhed i højsædet

En riffel eller en pistol er et idrætsredskab ligesom en badmintonketsjer eller en golfkølle. Men sikkerhed er meget vigtigt, når man har med skydevåben at gøre. Derfor er der ingen, som kommer på skydebanen uden at have fået instruktion i sikkerhed og håndtering af våben. Der vil altid være personer på skydebanen, som er klar til at hjælpe dig som ny skytte. Alt foregår i faste, trygge og sikre rammer. 

Udstyr

Vi har våben og høreværn, som du kan låne som medlem. Der behøves ikke andet for at skyde, idet du skyder i dit almindelige tøj.

Mere information

Hvis du gerne vil høre mere, så er du velkommen til at møde op i Videbæk Skytteforenings lokaler i kælderen i Videbæk Idræts- og Fritidscenter eller kontakte en af vore kontaktpersoner. Se mere på www.skyd.nu eller på vore facebook profil

Turneringer og stævner

Enhver skytte vil have mulighed for at kunne deltage i venskabelige konkurrencer i andre skytteforeninger på lige fod med andre skytter. Skydning i DGI Skydning er inddelt i forskellige klasser, så alle konkurrerer mod skytter på samme niveau som en selv. Videbæk Skytteforening tager til en række stævner i løbet af året og deltager herudover til landsdelsmesterskaberne og til DM.

Skydediscipliner

Om vinteren skyder vi med cal. 22 gevær, luftgevær, cal. 22 pistol, luftpistol samt grovkaliber på vores indendørs 15 m baner i kælderen i Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Om sommeren skyder vi 25 m og terræn pistol og 50 m, 200 m og 300 m riffel i Ulfborg Skyttecenter. Vi mødes i foreningens lokaler i Videbæk Idræts- og Fritidscenter før vi kører til Ulfborg Skyttecenter.

Kontaktoplysninger

Videbæk Skytteforening

Vestervang 28

6920 Videbæk

Tlf.:  25145706

Email:  skyd.nu@gmail.com

Hjemmeside:  www.skyd.nu

CVR nr.:  29575444

Aktiviteter

 • Skydning (Børn og unge, Voksne, Seniorer, Handicappede)

Kort

Kontaktperson

 • Aktivitetsformand
  Leif Roer
  30500260
 • Formand
  Niels Hybholt
  Konvalvej 4
  6920
  Videbæk
  35220252
  25145706
 • Formand pistoludvalget
  Jesper Aggerholm
  40569418
 • Formand riffeludvalget
  Kåre Thyregaard Kristensen
 • Kasserer
  Jens Midtiby
  6920
  Videbæk

Tilskudsregnskab

Pulje kr.
Aktivitetstilskud2080 kr.
Beregnet lokale tilskud indev. år.44625 kr.
Andre tilskud9339 kr.